فراخوان وبلاگی بهترین راهکار مقابله با بی حجابی
بسمه تعالی
چند سالی است بحث امر به معروف و نهی از منکر در بعضی از سایت ها و وبلاگ ها مثل سایت جنبش دانشجویی حیا و یا وبلاگ بی نشان رونق گرفته و افراد، خاطراتی از امر به معروف و نهی از منکرشان را در این سایت ها و وبلاگ ها قرار می دهند.
دو خاطره ای که جدیدا نقل قول شده و حادثه ی تلخی که در حین امر به معروف و نهی از منکر یک خانم محجبه اتفاق افتاده و نظراتی که دوستان در آخر، برای چنین سایت ها و وبلاگ هایی فرستاده اند و همچنین درخواست مقام معظم رهبری مبنی بر انجام کار فرهنگی عمیق و ریشه ای، ما را برآن داشت تا پس از اندی سال در خواب بودن بیدار شده و یک فکری به حال این وضع و اوضاع بکنیم.
گفتیم یک فراخوان وبلاگی راه بیندازیم و از دوستان سایبری، نظرخواهی کرده در آخر با ارائه نتیجه، این دو دستگی فرهنگی را که در قبال بحث امر به معروف و نهی از منکر و در پی آن در مورد حجاب رخ داده است به وحدت فکری و فرهنگی مبدل ساخته و به گوش همه برسانیم تا حداقل با برنامه روشن و واضحی دست به کار فرهنگی بزنیم. بحث ریشه ای آن بماند برای بعد فعلا وحدت فکری لازم است؛ چرا که خیلی ها هنوز با روش "فریضه" امر به معروف و نهی از منکر که امروزه پیگیری می شود مشکل دارند مثل خودم. نظرم را در ادامه مطلب بیان کرده ام. دوستانی که دلشان بابت وضعیت فرهنگی این جامعه می سوزد لطف کنند نظر خودشان را ارائه نمایند.
همچنین می توانید آدرس لوگوی ما را که در زیر آمده است در وبلاگ خود قرار داده و از این طرح، حمایت کنید.
با تشکر
نظر من:
امام خامنه ای(مد ظله) فرمودند:
«در عرصه فرهنگ بنده به معنای واقعی کلمه احساس نگرانی می کنم. این دغدغه از آن دغدغه هایی است که آدمی به خاطر آن گاهی ممکن است نصف شب هم از خواب بیدار شود و به درگاه پروردگار تضرع کند».
وقتی امام خامنه ای این جملات را بیان کردند ما همه در خواب بودیم همین الان هم که حدود 19 سال از آن روز می گذرد هنوز همگی در خوابیم. عزیزان من! امر به معروف و نهی از منکر باید باشد ولی وقتی بچه ای در محیطی آلوده بزرگ می شود که پدر و مادرش برایش ساخته اند شما خودت را هم که بکشی نمی توانی آن بچه را متقاعد بکنی که کارش اشتباه است گرچه می داند اشتباه است ولی وقتی می بیند نظر شما مخالف نظر خانوادگی آن هاست از روی کینه هم که شده قبول نمی کند. خود شما جای او بودی چه می کردی وقتی احساس می کردی حرف پدر و مادرت بهتر و فهمیده تر از حرف دیگران است.
در قرآن داریم که پیغمبر خدا به سمت بت پرست ها رفته و از آن ها بابت این عملکردشان سوال می کرد. آن ها در جواب می گفتند: «ما این کار را می کنیم چون آبا و اجدادمان را در این کار دیدیم و به هیچ وجه از سنت دیرینه مان دست برنمی داریم. تو هم یا از این حرف هایت دست برمی داری یا کشته می شوی».
باید کار فرهنگی عمیق و پایداری راه انداخت که لازمه اش همان تضرع شبانه و تفکر عمیق است. با امر به معروف و نهی از منکر تنها کردن، کار به جایی غیر از ضرب و شتم و جرح نمی رسد.
باسلام
متأسفانه در ذهن بعضی ها فریضه امر به معروف و نهی از منکر با اعمالی نظیر: بیسیم، باتوم، پارک، دختر و پسر، حکم و... عجین شده و فکر می کنند دستور دادن به کارهای خوب و جلوگیری از کارهای زشت و ناپسند، همین هاست!
آن چه به نظر حقیر می رسد این است که باید از خود شروع کنیم؛ تا زمانی که ما اسلام را نشناسیم، خوب و بد، خیر و شر را نشناسیم، دینمان را از شنیده هایمان بگیریم، جامعه که هیچ! خود را نیز نمی توانیم اصلاح کنیم.
در این میان خودسازی و معرفت نفس نقش مهمی را ایفا می کند، اینکه علت رفتار طرف مقابل چیست و چگونه می توان آن را اصلاح کرد؛
آیا از اثرات محیطی است؟
آیا اثرات نطفه است(که عاملی بسیار مهم در سرنوشت آدمیست)
آیا اثرات تربیت غلط است
آیا اثرات گناه است...
و همه اینها برای اصلاح نیاز به شناخت خود دارد.
از سویی دیگر می توان به سخن شهید همت نیز توجه نمود که"اگر ما اخلاص در کارهایمان داشته باشیم ،پیروزیم"
شاید خیلی از حرف های ما به خاطر این اثرگذار نبوده که با اخلاص زده نشده، خود گوینده عامل نبوده است....
برای چه کتاب مفاتیح الجنان هنوز بعد از سال ها مورد استفاده قرار می گیرد؟ حاج شیخ عباس قمی(قدس) تا یک سال پس از تألیف کتاب مزبور، اجازه نشر آن را ندادند! گفتند "باید خودم به مدت یکسال اینهایی که نوشته ام را بیبینم می توانم انجام دهم!"
حال ما خود بدون تهذیب نفس و خودشناسی اقدام به عملی بزرگ می زنیم، که شاید در ابتدا به صورت مقطعی جواب دهد اما در دراز مدت بدتر از گذشته خواهد شد.
آنچه که حرف پیامبر اسلام را آنچنان نافذ نمود، اعتکاف در قار حرا و خویشتن شناسی بود که بعد از گذشت قرن ها، همچنان پایه های سترگ آن نظام فکری پابرجاست...
و من الله التوفیق